Mindfulness- yoga week op Bali 22 tm 27 april 2023

Mindfulness

112 (2)

080038

297

Een prachtige manier los te komen van je dagelijkse leven en je open te stellen voor rust en inzicht om zowel geestelijk als lichamelijk meer in balans te raken. Bij terugkomst heb je een aantal inzichten en handvatten, die maken dat je met nieuwe energie je leven en werk weer oppakt.

Het authentieke Noord- Bali is hiervoor een uitstekende plek. Daarom organiseren we hier sinds 2012 elk jaar weer deze week. Natuurlijk is het ook heerlijk genieten van de zon en de magische locatie van ons verblijf, direct aan de Bali-zee.  

De rust, zuivere zee lucht, gezonde Balinese maaltijden, een harmonische omgeving, het contact met de Balinezen en hun manier van leven en cultuur, het zijn allemaal bronnen die ons lichaam en geest van energie voorzien. Als je voldoende energie hebt zie je er gezond en stralend uit, klachten als moeheid, zwaarte in lichaam en geest, verminderen. Hierdoor kun je de automatische piloot uitzetten en ervaren dat er meer manieren zijn om naar jezelf en het leven kijken. Volgens mindfulness trainer en organisator, Thessa Muijser, doen deelnemers op deze fantastische plek, door alle onderdelen van het programma, inspiratie op om authentieke keuzes te maken. Hierdoor kun je bepaalde aspecten van je zelf, je leven of je werk, blijvend veranderen.

De dagindeling: elke dag heeft een thema en een combinatie van mindfulness oefeningen, mindfulness-yoga en meditaties die zich richten op een sterk en soepele geest en lichaam. Iedere dag beginnen we de ochtend met een mindful-yogales.

Na de Yoga genieten we van een gezond mindful-ontbijt met veel vers fruit. Hierna kun je deelnemen aan de mindfulness training en /of meditatie, mindful bewegen op het strand, in de tuin of ergens anders bij de villa of op locatie. De middag staat in het teken van het ontdekken van Bali en/of gewoon lekker zwemmen in het zwembad, wandelen door de weelderige tropische bloementuin, zwemmen in zee, snorkelen over het koraalrif, een boek lezen in de schaduw van de balé of op je eigen kamer of terrasje, om de mindfulness in alle rust in te laten werken. Buiten het programma voor de groep zijn ook individuele sessies of gesprekken mogelijk.

Waarom naar Noord-Bali?  Cultuur, natuur & spiritualiteit zijn hier overal aanwezig en we willen je de mogelijkheid geven, kennis te maken met deze cultuur, natuur en spirituele plekken van het authentieke Noord-Bali. Bijvoorbeeld een prachtige sawah-jungle wandeling  langs de rivier en rijstvelden die we afsluiten met een lunch bij onze gids Putu en zijn familie, een bezoek aan de Hot Springs in Banjar en de Boeddhistische tempel  Brahma Vihara Ashrama, een offerceremonie met de Kundalini staff, het spotten van dolfijnen/ zonsopgang op de Bali zee of een snorkel trip naar het Herteneiland. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, die buiten het vaste programma vallen en we voor je kunnen organiseren. 

Voor wie?  Zowel voor mensen die ervaring hebben met mindfulness of mindfulness-yoga, als voor mensen die daar geen ervaring mee hebben is deze week geschikt. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen wijze.

Door wie?  door Thessa en co-trainer Marion.

Neem vooral een kijkje in ons foto album, en lees de reviews.

Voor deze week zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie & tarief. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van deze week in de aanvullende pakketten. Veel werkgevers betalen een deel van deze kosten vanuit de persoonlijke budgetten.

frankylie.comIMG_7839_40_41bali trix 485frankylie.comIMG_7866_7_8FLbali trix 401frankylie.comIMG_7799_800_801FLfrankylie.comIMG_7890_1_2
252214