Thessa Muyser

portetThessa2014

Thessa Muyser  (1967 te Baarn) is oprichter en eigenaar van Mind&Heart en werkt sinds 2004 in haar eigen praktijk. Ze is moeder van twee zonen en getrouwd met een arts. ‘Van jongs af aan wist ik dat ik later ‘iets met mensen’ wilde doen. Aangezien mijn beiden ouders therapeut zijn, niet zo verwonderlijk. Toch ben ik eerst HBO Maatschappelijk werk en Antropologie gaan studeren, om uiteindelijk voor het vak van therapeut te kiezen. Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Door de jaren heen ben ik mij blijven scholen in o.a. Emotionally Focused Therapy (EFT) en heb ik opleidingen tot mindfulness trainer gevolgd bij See True, Rob Brandsma, Frits Koster , Annetje Brunner en Erik van den Brink, en mindfulness yoga docent: Aukje Rood.

Mensen blijven mij na al die jaren nog steeds enorm boeien en ik vind het iedere keer weer prachtig om te zien hoe mensen weer bij hun kracht komen en iets moois van hun leven maken. Hierdoor werk ik dagelijks met veel plezier in mijn eigen praktijk, als therapeut, mindfulness trainer en coach. Daarnaast geniet ik ook van het samenwerken met mijn collega’s in relatietherapie, trainingen en intervisie.

Ik ben lid van de beroepsvereniging van integraal therapeuten: de VIT, van de RBCZ .

Ik werk als Integratief-therapeut, (EFT-)relatietherapeut, Mindfulness trainer , compassie trainer en coach voor verschillende bedrijven, instellingen en gemeenten.

“Thessa heeft mij in een korte tijd, zonder veel vragen, laten vertellen waar de energie vast zit.

Door eenvoudige sturing liep ik na elke sessie met twee of drie inzichten naar buiten. Een verademing.

De gesprekken waren ontspannen en vertrouwd, wat helpt bij het delen van gevoelens die dicht bij je staan. 

Thessa nogmaals dank!”   Stephan