Thessa Muyser

portetThessa2014

Thessa Muyser  (1967 te Baarn) is oprichter en eigenaar van Mind&Heart en werkt sinds 2007 in haar eigen praktijk. Ze is moeder van twee zonen en getrouwd met een arts.

‘Van jongs af aan wist ik dat ik later ‘iets met mensen’ wilde doen. Aangezien mijn beiden ouders therapeut waren, niet zo verwonderlijk. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in  Amsterdam. Dit is een  gedegen 4 jarige specialisatie studie waarin je zelf ook alle vormen van therapie moet volgen als leer- therapie onder supervisie. Zodoende ontwikkel je een echte stevige professionele basis als therapeut/ coach.

Hierdoor kan ik aangesloten zijn bij een professionele beroeps vereniging waardoor ik elk jaar weer opnieuw moet bijscholen, intervisie met collega’s heb, supervisie volg en aan alle kwaliteit eisen moet voldoen. Daardoor vergoeden zorgverzekeraars de sessies vanuit de aanvullende verzekering.

In dit werk dat ik ruim 15 jaar doe heb ik veel ervaring, ook door samenwerking met huisartsen, bedrijfsartsen, POH, juristen/ mediators, kindertherapeuten en HR & management van bedrijven en organisaties.

Door de jaren heen ben ik mij blijven scholen in o.a. de officiële Emotionally Focused Therapy (EFT), ACT, en heb ik verschillende opleidingen tot mindfulness trainer gevolgd bij Frits Koster , Annetje Brunner en Erik van den Brink en Aukje Rood.

Mensen blijven mij na al die jaren nog steeds enorm boeien en ik vind het iedere keer weer prachtig om te zien hoe mensen weer bij hun kracht komen en iets moois van hun leven maken. Dagelijks werk met veel plezier in mijn eigen praktijk, als therapeut, EFT-relatie therapeut, Coach en mindfulness trainer.

Ik ben lid van de beroepsvereniging van integraal therapeuten: de VIT, van de RBCZ .