Thessa Muyser

 

Thessa Muyser  (1967 te Baarn) is oprichter en eigenaar van Mind&Heart en werkt sinds 2007 in haar eigen praktijk. Ze is moeder van twee zonen en getrouwd met een arts.

‘Van jongs af aan wist ik dat ik later ‘iets met mensen’ wilde doen. Aangezien mijn beiden ouders therapeut waren, niet zo verwonderlijk.

Mensen blijven mij na al die jaren nog steeds enorm boeien en ik vind het iedere keer weer prachtig om te zien hoe mensen weer bij hun kracht komen en iets moois van hun leven maken. Dagelijks werk ik  met veel plezier in mijn eigen praktijk, als (relatie) therapeut, EFT-relatie therapeut, Coach en mindfulness trainer.

Elk  jaar weer opnieuw volg ik  bijscholen, intervisie met collega’s, supervisie en voldoe aan alle professionele kwaliteit en scholing eisen. Daardoor hebben de meeste verzekeraars een contract met mijn beroepsvereniging VIT en vergoeden de meeste zorgverzekeraars de sessies vanuit de aanvullende verzekering. Zie hiervoor de zorg-wijzer.

In dit werk dat ik ruim 15 jaar doe heb ik veel ervaring, ook door samenwerking met huisartsen, bedrijfsartsen, POH, juristen/ mediators, kindertherapeuten, kind behartigers en HR & management van bedrijven en organisaties.

Door de jaren heen ben ik mij blijven scholen in o.a. de officiële Emotionally Focused Therapy (EFT), ACT, en heb ik verschillende opleidingen tot mindfulness trainer gevolgd bij Frits Koster , Annetje Brunner en Erik van den Brink en Aukje Rood.

Voor info over registraties, klacht en tuchtrecht zie menu bij PRAKTISCHE INFORMATIE onder VERGOEDINGEN

Beroepsvereniging voor integraal therapeuten: de VIT, van de RBCZ .