Het verblijf

Tijdens de mindfulness-yoga week verblijf je in een van de drie strandhuizen zie op homeaway  of  airbnb , direct aan de Balizee bij het dorpje Ume Anyar in het rustige, authentieke en spirituele Noord- Bali. De villa’s liggen in een prachtige tropische tuin van 6500 m2. in een baai tussen de bergen, de druivenvelden, de sawa’s, de zee en met uitzicht op de bergen van Java. In een stap sta je op het strand of snorkel je over het koraal rif voor de villa’s.

Het is een  magische plek. Onze buren zijn de bewoners van een klein moslim- vissersdorpje en het Zen resort waar je terecht kunt voor fantastische Ayurvedische massages. Ook Ganesha voor heerlijke behandelingen als ‘Traditional Balinese Body ritual’ of ‘Sea mint detox body ritual’ ligt op loopafstand. Dit zijn behandelingen die buiten het arrangement vallen. Je kunt van deze behandelingen gebruik maken voor het regulieren tarief. Je kunt hier naar toe lopen over het strand of door de sawa’s achter de villa’s. Ook per auto zijn beide makkelijk bereikbaar.

Inclusief:

——————————————————————————————————————–

‘De week heb ik ervaren als een waardevol geschenk. vrijheid, warmte, liefde, rust, harmonie, sfeer, gastvrij. Geven/ontvangen zijn woorden die in me opkomen als ik eraan terug denk.’

Yvon M  Financieel controller Schiphol Group

——————————————————————————————————————–