Reviews

Reviews Mindfulness-Yoga week op Bali

 

 

Een mindfulness-yoga week zintuigprikkelende ervaringen afgewisseld met momenten van intense ontspanning.

De begeleiding van Thessa zorgt ervoor dat je weer leert openstaan voor beide.

Dit alles in een setting van een prachtige Balinese natuur en (gastvrije) cultuur, een comfortabel onderkomen, excursies op locatie, een heerlijke zee op oog- en gehoorafstand, maakte dat ik heb genoten. Het heeft mij veel waardevolle momenten gebracht, waardoor ik in mijn leven thuis bewuster kan genieten van de mooie (kleine) dingen om mij heen.

Marie-Anne Otten, Logopediste AMC

——————————————————————————————————————–

Wat ben ik blij en opgetogen over de bijzondere week die ik met jullie mocht doorbrengen.

Alle belevenissen op zich alleen al en dan inderdaad de kracht en lichtheid die jullie me leerden en lieten (her)kennen om drempels en bergen, geaard en ook weer lichter en met rust en aandacht tegemoet te treden, aan te pakken en te beleven.

De bodyscan deed ik  net al na wakker worden en die drie minuten zijn ook gouden momentjes. Veel dank daarvoor!

Sinds ik thuis ben is er enerzijds een harde landing omdat de kermis van werk gezin afspraken na even stilstand ( Bali!) turbulenter dan ooit (b)lijkt, maar de ademhaling, de mindfulness helpen echt!

Liefs en dank, Tjitske

____________________________________________________________________________

Door de mindfulness-yoga week op Bali ben ik na een stressvolle zakelijke en privé periode weer helemaal in balans gekomen. De paradijselijke locatie op Kundalini beach heeft daar zeker aan bijgedragen.

Ik heb enerzijds meer geleerd de dingen te accepteren die niet te veranderen zijn en anderzijds om met aandacht mijn lichaam te voelen.

Ik heb inzicht gekregen in de wisselwerking tussen denken en voelen en heb geleerd signalen zoals stress en vermoeidheid eerder te herkennen.

En bovenal om spanning en energieblokkades op een natuurlijke manier te laten wegvloeien. Ik voel me na deze week niet alleen lichamelijk fitter maar ook mentaal en emotioneel!

De dagelijkse yoga- en mindfulness sessies werden afgewisseld met een magnifique snorkelexcursie naar het herteneiland Menjangan, een tocht door de jungle, een uitstapje naar een boeddhistische tempel en de hot springs. Door dit gevarieerde programma was er ook voldoende ruimte om Noord Bali te verkennen. Kortom een unieke week waar geest, lichaam, natuur en cultuur met elkaar in verbinding en evenwicht gebracht worden!

Annemieke Kaasjager, HR Manager bij een financiële instelling

___________________________________________________________________

Wat een fijne en speciale week! Noord-Bali is zo mooi en rustig. De villa’s waar we verbleven liggen prachtig en aan zee. Ik vond het ook prettig om een eigen kamer en terrasje te hebben waar ik me af en toe kon terugtrekken. Het personeel is ontzettend lief en zorgzaam en ze koken heerlijk en gezond. De begeleiding bij de Yoga en de mindfulness is rustig, inspirerend en respectvol. Tijdens deze week heb ik weer inzichten gekregen waarmee ik bij terug komst weer knopen kon doorhakken en beslissingen kon nemen vanuit een breder perspectief. Ik wil volgend jaar weer!!

Marleen G.

——————————————————————————————————————-

De week heb ik ervaren als een waardevol geschenk. vrijheid, warmte, liefde, rust, harmonie, sfeer, gastvrij. Geven/ontvangen zijn woorden die in me opkomen als ik eraan terug denk. De combinatie van yoga en mindfulness is zo passend in deze omgeving en entourage, bijna magisch. Je bent zo bewust van het leven, zo in het hier en nu, zo dicht bij jezelf, zo bewust van alles om je heen.  De yoga en mindfulness en stilte momenten helpen je daarbij en Thessa en Jessica zijn super in de begeleiding daarvan. De verbondenheid met de groep ontstaat vanzelf ook al heb je elkaar daarvoor nog nooit ontmoet. Het verblijf in de villa’s, het eten, de zee, de natuur, is fantastisch. De reis er naar toe was wat vermoeiend maar is het dubbel en dwars waard.

Namaste, Yvon

Yvon Munsterman, Financieel controller Schiphol Group

——————————————————————————————————————–

In een paar woorden: Heerlijke week in alle opzichten. Dank voor alles!

Lonneke vd K

______________________________________________________________________

Op veel plekken ben ik geweest maar deze week was heel bijzonder voor mij. Ik ben weer helemaal opgeladen en denk met veel warmte terug aan de mensen die ik heb ontmoet en alle ervaringen die ik heb opgedaan.

Petra, Purser vliegmaatschappij

_______________________________________________________________________

Dit was voor mij meer dan een prachtige kennismaking met mindfulness. Een heerlijke week op een idyllische plek in noord Bali. Meteen aan zee, geen toerist te bekennen, alleen maar prachtige vissen onder water, en soms boven water (dolfijnen). De week werd gegeven in een klein parkje waar 3 huizen staan in een grote kleurrijk tropische tuin, met elk een zwembad, waar wij verwend werden met Indonesisch eten door een zeer vriendelijke staf.

Met name de rust van de omgeving en de ruimte die hiervoor was vrijgemaakt in het programma vond ik heerlijk. Er was geen auto of vliegtuig te horen. Ook buiten het parkje heb ik heerlijk gewandeld door de sawa’s en over het strand.

Dat de mindfulness op verschillende locaties werd gegeven vond ik heel inspirerend. Met name op het strand voor de huizen en ook op diverse locaties, zoals een boeddhistisch klooster, een onbewoond eiland in een nationaal park en midden in de rijstvelden.

De  mindfulness heeft mij meer bewustwording gebracht van het moment, meer rust en tijd voor mezelf, waardoor ik bij terugkomst meer ontspannen en met meer veerkracht mijn dagelijkse leven met alle hectiek kan leiden.

Marion